Party i Sunny Beach til sommer

Hvis ikke du kender til party byen Sunny Beach i Bulgarien, så har du levet under jorden. Sunny Beach er med længder foran andre, det mest populær rejsemål for unge. Sunny Beach transformeres hvert år til én stor party by fra Juni-August, hvor unge valfarter til fra alle verdenshjørner. Der er ingen tvivl om Sunny Beach er et fænomen der er kommet for at blive. Det har allerede fået status som, den party by man skal besøge som ung. Med andre ord, hvis du ikke har været i Sunny Beach Bulgarien endnu, så er det bare med at komme afsted. Rejs til Sunny Beach allerede til sommer, hvis du spørger mig. Jeg kan garantere dig, at du og dine venner ikke vil fortryde det.

Rejser til Sunny Beach er faktisk nogle af de billigste rejser du kan finde derude, hvilket er endnu en god grund til at komme afsted. Rejseselskabet DUF-rejser specialiserer sig i ungdomsrejser til bl.a. Bulgarien. Jeg anbefaler du lige klikker dig forbi deres hjemmeside, hvor du kan se hele deres udvalg af rejser. Du finder både rejser med VIP-kort, som giver dig adgang til vilde events og dermed en garanti for en vild party uge. Derudover finder du også all inclusive og afbudsrejser derinde, så der er ingen grund til ikke at tage et kig.

Sunny Beach er en rejse du aldrig vil glemme

Hvis du aldrig har været på ungdomsferie med vennerne før, så er en rejse til Sunny Beach det oplagte valg. Som sagt er det party byen, man skal opleve på et eller andet tidspunkt i sit liv. Derfor er der ingen grund til tøven, det handler bare om at komme afsted. Hvis i vælger at rejse til Sunny Beach er der nogle ting, som man bare skal opleve dernede. Det største og mest legendariske diskotek i Bulgarien er Den Glade Viking. Det er et must, at tage forbi Den Glade Viking og feste hele natten. Derudover er der en række vanvittige events i byen, som du ikke må gå glip af. Det store pubcrawl, som afholdes hver uge, er noget du ikke vil gå glip af. En lille sidenote til det, er pubcrawlet slutter på Den Glade Viking, hvilket vil sige du kan slå to fluer med et smæk. Sidst men ikke mindst er party båden en oplevelse for livet. En kæmpe båd proppet med festglade unge, høj musik og fri bar. Jeg behøvede virkelig ikke at sige mere, det er en af de vildeste oplevelser, så skriv den på din huskeseddel.  

Nu er der kun tilbage og sige, saml dine venner og veninder så i kan få bestilt den rejse til Sunny Beach Bulgarien. Jo længere tid i venter, jo sværere bliver det at få plads på det fede ungdoms hoteller. Hvis det er ét sted man gerne vil bo, så er det ungdomshotellerne, det er non-stop party. Det kan også være begrænset, hvor mange af hotellerne der tilbyder all inclusive, hvilket også er en ting du ikke vil være foruden. Ad libitum mad og fri bar på hotellet, ja tak!