Sådan skaber du en personlig stil

Selvom man gerne vil følge tidens trends, så vil man samtidig også gerne gøre den personlig. Der er dog nogle elementer i dit klædeskab, som du nemt kan tilføje til ethvert outfit, uanset tidens trends, for at gøre din stil mere personlig og unik. See listen over dine must-haves her. 

Stilrene og tidløse smykker

I flere hundrede år har kvinder brugt smykker til at personliggøre deres stil og til at gøre et outfit mere iøjnefaldende. Så selvom tøjet ligner alle andres, så kan man nemt gøre dagens look mere personligt med smykker. Smykker giver desuden også indtrykket af at man har gjort lidt mere ud af sig selv. Derudover kan smykker ofte være det element, som får et ellers simpelt outfit til at se festligt eller klassisk ud. 

Når du skal vælge smykker, som kan passe til mange outfits og trends, så er det en god idé at vælge nogle, der er stilrene og klassiske med et tidløst design, der sagtens ville kunne bruges af de kommende generationer. Tag eksempelvis et kig på Sif Jakobs smykker, som både er elegante og feminine. Sif Jakobs smykker designes desuden både i med farverige zirkonia og stilrene hvide zirkonia. 

Fuldend looket med støvler

Med klassiske støvler kan man få ethvert look til at fremstå endnu mere cool og sofistikeret. Støvler er ikke for fine, som stiletter måske kunne være, og ikke for casual som sneakers kunne være. Støvler er desuden en af de trends, der går igen år efter år. Når du skal vælge støvler er det dog en god idé at vælge klassiske støvler i neutrale farver, så du kan være sikker på at de kan bruges i flere år. 

Vælg neutrale farver

Når man er på shoppingtur fristes man til at vælge tøj med trendsættende farver, flotte mønstre og unikke designs. For at skære ned på køb af nyt tøj, er det dog en god idé at få styr på sine såkaldte basics, inden at man køber det trend-følgende tøj. Basics er eksempelvis tøj i neutrale farver, herunder sort, hvid, grå og i nogle tilfælde mørkeblå. Dette er farver, der altid vil være smarte at gå i. Derudover er basics simple t-shirts, skjorter, jeans og lignende, som kan bruges uanset hvad tidens trends er.